Chef's Table

Bij WestSingel ín de keuken eten behoort ook tot de mogelijkheden van ons restaurant. Aan onze Chef's Table kunt u plaatsnemen met 4 tot en met 6 personen. Voor deze speciale avond is het fijn als u uiterlijk 19:00 uur bij ons aanwezig bent. Wij hebben namelijk een mooi menu in petto.

 

U start uw avond in de Lounge met een glas bubbels en oesters; Speciales GEAY NO 2. Aan tafel serveren wij u 2 amuses en 9 verschillende gerechten per persoon. Uiteraard zullen wij u bij elke gang een bijpassende wijn serveren. Naar wens zijn speciale bieren of non-alcoholische dranken ook mogelijk.

 

De 9 gangen bestaan uit 8 hartige gerechten en het zoete dessert. De laatste gang serveren wij u aan de bar in onze Speakeasy! Waar u uiteraard nog mag genieten van een after dinner cocktail! 


Dit arrangement heeft een all-in prijs van € 250,- per persoon.

 

Indien u (di-)eetwensen en/of allergieën heeft waarmee wij rekening dienen te houden, is het belangrijk dat u deze van tevoren aan ons doorgeeft. We kunnen het menu aanpassen aan zwangerschappen, lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en allergieën/eetwensen voor sommige producten zolang deze niet al te ingrijpend zijn.

Veganistisch is alleen mogelijk met een aangepaste menuprijs; u kunt hierover contact met ons opnemen.

 

Graag uw aandacht voor het volgende:
Wij willen graag een mooi menu voor u maken en verspilling tegengaan. Zijn er daarom op de avond zelf (di-)eetwensen en/of allergieën welke u niet tijdig aan ons heeft doorgeven en waar wij mee rekening dienen te houden? Dan zijn wij genoodzaakt om een meerprijs van € 5,- per gang te rekenen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.

 

Reserveren voor de Chef's Table kan telefonisch of via de mail. 

033-2026622   -   aandewestsingel@gmail.com